Dit is HIER

”Dit is mijn haven, hier leg ik aan.
Hier kan ik slapen, hier moet ik staan.
Hier ligt mijn hart voor jou.”

🎸 BLØF – HIER

 

Het nieuwe indoorfestival in Rotterdam Ahoy

Concert at SEA organiseert met HIER het nieuwste festival in Rotterdam Ahoy. De tweede editie wordt gehouden op zaterdag 18 november 2023. Naast optredens van onder andere Acda en de Munnik, Racoon, BLØF, DI-RECT en Maan is er een uitgebreide Food & Drinks Plaza met een breed assortiment aan keukens, bijzondere wijnen en bieren op gezellige terrassen. Er is genoeg te ontdekken, genoeg ruimte om te dansen en elkaar te ontmoeten. Kortom: HIER is een compleet festival waar je je geen moment hoeft te vervelen. Koop hier je tickets.
_

_

Muziek

Verdeeld over de twee grote zalen van Rotterdam Ahoy: in de arena en de RTM Stage zullen de hele dag optredens te zien zijn. Hierbij heb je de mogelijkheid om te staan in de zaal of te gaan zitten.

_

Foodplaza

In het centrum van het festival bevindt zich de uitgebreide Foodplaza met internationale keukens, speciaalbier en bijzondere wijnen. De perfecte plek om tot rust te komen op een van de gezellige terrassen met je vriendengroep.

_

Comedy Club Haug

Aan grappen geen gebrek op HIER Festival dit jaar: daar zullen onze Rotterdamse vrienden van Comedy Club Haug ongetwijfeld voor zorgen.

_

Tot zaterdag 18 november 2023 in Rotterdam Ahoy 👋🏻