1 november, 2021

Let op: laatste kaarten

De reguliere festivalkaarten worden verkocht via GUTS. Een ticketsysteem die zich specialiseert in veilige tickets. Kaarten kunnen niet zonder voorwaarden worden doorverkocht of uitgeprint, waardoor de kans op zwarthandel in één klap een stuk kleiner is. Lees hieronder goed door wat je nodig hebt als de kaarten in de verkoop gaan.

Tickets voor HIER zijn nu verkrijgbaar via hierfestival.nl/tickets

Je hebt nodig:
• Een telefoon waarmee je een SMS kunt ontvangen
• Je gegevens om een account aan te maken
• Alles wat je nodig hebt om te kunnen betalen

Waarom een telefoon waarmee ik een SMS kan ontvangen?
De tickets van GUTS worden gekoppeld aan je telefoonnummer. Je logt in met je telefoonnummer, en daarbij ontvang je een SMS.

Moet ik meteen betalen?
De bestelling wordt pas afgerond als je betaald hebt. Zorg dus dat je alles bij de hand hebt. Afhankelijk van je bank heb je een e.dentifier, code of app nodig. Er kan betaald worden met iDEAL en creditcard.

Ik heb geen smartphone. Kan ik wel tickets kopen?
Ook zonder smartphone kan je tickets kopen! Dat gaat dan via de computer en een (mobiele) telefoon. Zolang je de mogelijkheid hebt om een SMS te ontvangen zit je goed. Om een account aan te maken of in te loggen ontvang je namelijk een verificatiecode per SMS.

Kan ik mijn tickets printen?
Nee, het is niet mogelijk om onze tickets te printen. GUTS-tickets zijn beveiligd tegen woekerprijzen en fraude. De instellingen van onze tickets worden online vastgelegd, zodat het ticket altijd dezelfde prijs behoudt en nooit meer dan één eigenaar heeft. Als je de tickets zou kunnen printen, kunnen deze als nog doorverkocht worden voor hogere prijzen.

Hoe open ik mijn tickets?
In dit artikel kan je lezen hoe je je tickets kunt openen.

Hoe geef ik mijn tickets weg?
Je kunt de tickets met anderen delen of aan iemand anders geven, zonder dat je de tickets hoeft te printen: lees hier hoe delen werkt.

Ik heb geen smartphone, hoe kom ik dan binnen?
Mocht het niet lukken om de tickets op je telefoon te openen, neem dan op de avond van het evenement dezelfde telefoon mee waarmee je de tickets ook hebt gekocht/geregistreerd en je legitimatie, dan kan GUTS je ter plekke helpen.

Heb je een vraag over tickets?
Kijk of je vraag beantwoord wordt bij de veelgestelde vragen, of neem contact op met GUTS via support.guts.tickets