17 november, 2022

De laatste tips voor HIER Festival

Het is bijna zover: HIER Festival in Rotterdam Ahoy. In dit artikel lees je de laatste tips voor jouw ultieme festivaldag.

1. Vergeet je ticket(s) niet

Vergeet niet je tickets gereed te houden in de GUTS-app wanneer je het festival wil betreden. Let op: alléén tickets die via de GUTS-app gescand kunnen worden geven toegang tot het festival. Een screenshot van de QR code zal niet werken.
Lees hier alles wat je over je tickets moet weten 🎟

 

2. HIER Festival is volledig cashless

Op HIER Festival kan enkel en alleen met PIN betaald worden bij barren, eet- en drinkgelegenheden, garderobe, kluisjes en merchandise. Vergeet je pinpas dus niet.

 

3. Neem je ID mee

Neem je identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs mee. Op HIER Festival wordt er streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

 

4. Vertrek op tijd

Het wordt druk op de wegen naar Rotterdam Ahoy. We raden je dan ook aan om op tijd te vertrekken zodat je niets hoeft te missen.
🚌 Bekijk hier alle informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Ahoy
🅿️ Koop je parkeerkaart vooraf online

 

5. Wel meenemen / niet meenemen

Twijfel je of je iets wel of niet mag meenemen naar HIER Festival?
➡️ Bekijk hier het huisregelement
🛅 Informatie over de garderobe

 

6. Tijden & plattegrond

De deuren van Rotterdam Ahoy zullen om 14.30 openen.
➡️ Hier vind je het tijdschema
🗺 Bekijk hier de plattegrond

 

7. Volg het festival online en via NPO Radio 2

Volg HIER Festival op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven! Via updates, foto’s en video’s hoef je online niets te missen van wat er in Rotterdam Ahoy gebeurt. NPO Radio 2 zendt tussen 16:00 en 23:00 uur live uit vanaf HIER Festival.
➡️ Gebruik in je eigen posts de hashtags #HIER2022 en #hierfestival.

 

8. Bekijk het eet- en drinkaanbod op HIER Festival

Op HIER Festival is een uitgebreid eet- en drinkaanbod verkrijgbaar, inclusief vegetarisch, vegan en glutenvrije opties. Bekijk HIER alle opties.