5 september, 2023

Acda en de Munnik op HIER Festival

We hebben goed nieuws voor je, want vandaag kunnen we bekendmaken dat Acda en De Munnik zijn bevestigd voor HIER Festival op 18 november 2023.

Acda en de Munnik zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest. Na het aankondigen van hun reünie verkochten ze in één uur zes keer de Ziggo Dome uit. Dus we zijn maar wat trots dat ze dit jaar hun enige festivalshow van het jaar spelen in Rotterdam op HIER Festival.

Verwacht hits als ‘Niet Of Nooit Geweest’, ‘Het Regent Zonnestralen’, ‘Ren Lenny Ren’ en hun nieuwste single ‘Morgen Wordt Fantastisch’. Met de bekendmaking van Acda en De Munnik kunnen we nu wel stellen: HIER wordt fantastisch!

Op zaterdag 18 november 2023 maken ze er samen met BLØFRacoon, DI-RECT en MAAN in Rotterdam Ahoy één groot feest van. HIER is meer dan alleen muziek, zo geniet je ook van Comedy Club Haug, een Food & Drinks plein met gevarieerd aanbod en kun je lekker dansen met onze Silent DJ’s.

Zo kun je vast vooruitkijken naar de tweede editie van HIER Festival. Nog geen tickets? Wacht niet te lang met kopen, want tickets gaan in een rap tempo de deur uit.📍